Moeite met het vinden van de juiste profielen voor je bedrijf? Levanto heeft meer dan 30 jaar ervaring in het matchen van werkgevers en werknemers. Deze expertise bieden we aan om op verschillende manieren geschikte mensen te vinden voor jouw onderneming.

Wat kan Levanto voor jou doen?

  • Profielen die de juiste match vormen met je bedrijf

Levanto zorgt voor de juiste mensen op de juiste plek. Onze jobcoaches screenen, oriënteren, versterken en coachen gemotiveerde werkzoekenden voor jouw vacatures. Stages op de werkvloer zijn mogelijk.

  • Werving en selectie op de werkvloer

Levanto ontwikkelde Expeditie werk, een assessmentspel waarbij kandidaten hun kwaliteiten tonen aan de werkgever. Zo krijg jij als werkgever een duidelijker zicht op de kandidaten dan bij een klassiek sollicitatiegesprek. Bovendien doe je op deze manier aan employer branding. Onze klanten? O.a. IKEA, Katoen Natie, DHL, UPS, Lunch Garden, SD Worx en Decathlon.

  • Uitwerking op maat

Wil je een specifiek project opstarten? Levanto werkt graag samen met jou een aanbod uit op maat. Zo ontwikkelden we voor thuiszorg vleminckveld een opleiding die jongeren klaarstoomt om bij hen aan de slag te gaan.

Je bedrijfsbehoeften in kaart?

of bel 0491 398 176