Umicore

Umicore, de multinational gespecialiseerd in de verwerking van metalen en batterijen, stelt 1800 mensen te werk in Hoboken. Dat is hun grootste site ter wereld. Ongeveer 1400 personen rijden er wekelijks rond op bedrijfsfietsen.

Zij zochten een partner die de ontwikkeling, de regulatie en het onderhoud van hun corrosievrije fietsen kan managen. Daar kwam Levanto in beeld. Pierrot Nuyts, verantwoordelijke coach lifting equipment en bedrijfsfietsen, vertelt waarom ze voor de bedrijfsfietsen van Levanto kozen.

Missie en visie

Umicore is een bedrijf dat niet enkel kijkt naar prijs en kwaliteit. Ook maatschappelijke en sociale visies zijn belangrijk voor ons. Dat idee passen we toe op onze eigen werking.”

“Toen we de missie van Levanto te horen kregen, waren we snel geneigd om contact op te nemen. Levanto werkt hard aan doorstroming op de arbeidsmarkt en dat gaf voor ons de doorslag om samen te werken.”

Een betrouwbare partner

“Levanto transporteert onze bedrijfsfietsen van en naar de site in Hoboken voor onderhoud. Dat loopt heel vlot. Dat geldt ook voor de communicatie. Er zijn verschillende opvolgmeetings waarbij er duidelijk wordt geluisterd en gehandeld naar onze behoeftes. Het is verbazingwekkend hoe snel en correct onze vragen worden behandeld.”

“Zo wilden we bijvoorbeeld Bike Office, het custom scansysteem van Levanto, ook toepassen op onze bedrijfsfietsen en op onze site. Ze hebben ons daar snel in betrokken, wat een positief effect heeft op onze werking.”

Flexibiliteit

“De flexibiliteit van Levanto is een sterk punt. Op onze site werken we binnenkort met een nieuwe soort fiets, wat opnieuw geen probleem is voor Levanto. Zij kunnen fietsen volledig samenstellen en op maat maken naar de wensen van de klant, zowel technisch als visueel.”

“Wij hebben enkele specifieke eisen gesteld die niet standaard zijn. Levanto heeft er steeds voor gezorgd dat dat in orde kwam. Dat is een straf resultaat.”

Levanto hielp bij: 

Levanto helpt ook volgende klanten

  • ANKER18
  • Porsche centre Mechelen

Reactie toevoegen

Interesse?

Contacteer ons voor meer informatie
of bel 03 360 38 50