Veel van onze klanten laten onze poetshulpen ecologische kuismiddelen gebruiken. Dat vinden we geweldig! Met de huidige klimaat- en milieuproblematiek moedigen we alle acties aan.

Voor de klanten die dit belangrijk vinden, bieden we nu dat stapje extra aan.

 

Probiotisch

Naast het gebruik van ecologisch duurzame componenten, bevatten deze kuisproducten goede bacteriën die onschadelijk zijn voor mens en dier.

Zoals traditionele schoonmaakproducten verwijderen ze effectief het zichtbare vuil. Groot verschil is dat ze de schadelijke componenten vermijden die in traditionele (ook in ecologische!) schoonmaakproducten zitten. Ze zijn gezond voor jou én je poetshulp. Ontdek meer info over de producten.

 

Te verkrijgen bij Levanto

Omdat we het gebruik van probiotische poetsmiddelen aanmoedigen en het moeilijk in de handel te vinden is, bieden we de verkoop aan.

  • Probio San 1l: voor sanitair, toilet en badkamer
  • Probio Multi 1l: allesreiniger voor gladde oppervlakken
  • Probio Floor Scrub 1l: voor harde vloeren (geen hout)

Per fles betaal je € 4,99 inclusief levering aan huis. Kies je voor digitale facturatie? Dan betaal je slechts € 4,49 per fles!

 

Bestellen

Vul het bestelformulier in

Bij de volgende poetsbeurt levert ons team de bestelling. Wanneer je poetshulp merkt dat je schoonmaakproduct op is, geeft hij/zij dit door aan het kantoor. Zo blijft je voorraad volledig.

 

Samengevat

  • Gezond
  • Eenvoudig verkrijgbaar via Levanto
  • Levering aan huis

Probio Multi

Voor en na