Yust Logo

Louis Claes, General Manager en concept ontwikkelaar van YUST, vertelt over de zoektocht naar de geschikte partner voor deelfietsen. “Eenvoudige contracten, vlot contact, Levanto doet dat perfect." 

Sharing is caring 

"Mensen wonen hier klein en delen vanalles zoals een dakterras, een gelijkvloers met lounges, enzovoort. Daarbij horen ook enkele diensten, waaronder een systeem van deelfietsen. We zagen het niet zitten om het zelf te realiseren.” 

"Via Velo Antwerpen zijn we in contact gekomen met Levanto die het verplaatsen (regulatie) van al die fietsen doet.” 

Flexibel 

"Helaas hebben ze zelf niet de systemen om B2B deelfietsen te voorzien. Zo zijn we terechtgekomen bij Cloudbike. We combineren nu hun sloten met de fietsen van Levanto." 

"Vanaf het begin is Levanto heel flexibel geweest om Cloudbike-sloten toe te voegen aan hun aanbod. Dankzij Levanto kunnen we onze bewoners fietsverhuur, onderhoud, pechverhelping én slotbeveiliging aanbieden. Dit tegen een heel voordelige prijs.” 

“Het handige is dat we maar één contactpersoon hebben. Levanto neemt alles op zich. Ze bieden ons de fietsen aan met alle service inbegrepen. Tot nu toe hebben we nog maar één keer een interventie gehad. Levanto is meteen gekomen en de fiets was binnen 72 uur teruggebracht.” 

Louis Claes - Yust

Praktisch en professioneel  

"Je vindt niet overal een partij die even professioneel als Levanto te werk gaat.  De huurcontracten zijn gemakkelijk en het contact is altijd goed geweest.  Als je dit zelf allemaal wil organiseren als hotel, wordt het tijdrovend en onbetaalbaar. Wat Levanto doet, is perfect." 

"Bovendien is het altijd leuk om te weten dat we met YUST op deze manier een project kunnen steunen dat hulp biedt aan mensen die minder kansen krijgen op de arbeidsmarkt. Ik kan het andere bedrijven alleen maar aanraden." 

Claudia Crovato @APjournalistiek

Levanto hielp bij: 

Reactie toevoegen

Interesse?

Contacteer ons voor meer informatie
of bel 03 360 38 50