Renotec

“Bij een nieuwe opdracht kijken we bij Renotec eerst waar we Levanto kunnen inschakelen”

Werfwachters assisteren vakmannen

"De werfwachters nemen het voorbereidend werk op de werf voor hun rekening, waardoor onze bouwvakkers zich enkel met hun taak moeten bezighouden", vertelt Timothy Vos van Renotec.

Voorbereidend werk

"Momenteel zijn we bezig met de volledige renovatie van het vredegerecht in Willebroek", zegt Timothy Vos, junior projectleider bij het Kempense bouwbedrijf Renotec. "Levanto deed het voorbereidend werk, waarna de effectieve bouwwerken konden starten."

Stipt en correct

"De ploeg van Levanto heeft zich beziggehouden met het meubilair van het gebouw te verplaatsen naar grote containers. Die meubels zijn ondertussen meer dan driehonderd jaar oud, dus toch wat fragiel. Levanto is daar heel voorzichtig mee omgegaan. Ook het inweven van de stellingen gebeurde door Levanto."

Vos is heel tevreden over de samenwerking met Levanto. "Werfwachters van Levanto kunnen een taak op zich nemen zonder dat wij hun handje moeten vasthouden. Ze werken stipt en correct, wat wij alleen maar aanmoedigen."

Snel inzetbaar

Renotec werkt intussen twee jaar samen met Levanto. Timothy Vos apprecieert vooral de flexibiliteit van het bedrijf. "Het gebeurt bij ons vaak dat we pas op het laatste nippertje weten hoeveel man we nodig hebben. Als we Levanto een week voor de bouwwerken contacteren, doen ze er alles aan om tijdig een ploeg klaar te hebben. Wanneer ze merken dat een ploeg niet genoeg is, volgt er onmiddellijk hulp. Bij een ander bedrijf zou dat niet altijd mogelijk zijn."

Sociaal engagement

"Levanto is een sociale onderneming en een mooi engagement waar wij graag aan meewerken. Als wij ons steentje kunnen bijdragen om de werknemers van Levanto te integreren in de maatschappij en arbeidsmarkt, doen wij dat met alle plezier", klinkt het.

Kwalitatief hoogstaand

"Renotec levert zelf kwaliteit en verwacht dit ook van haar onderaannemers, wat niet altijd evident is. Bij Levanto hebben we daar nooit problemen ondervonden. Die kwaliteit tegen een heel goed tarief vormt het succes van onze samenwerking. Vakmannen die na Levanto komen zijn steeds tevreden. Als wij een opdracht binnenkrijgen, kijken we meteen naar wat Levanto zou kunnen doen. In de korte periode dat we met hen samenwerkten, zijn we gewonnen voor hun manier van werken."

Renotec vertelt over Levanto

Levanto hielp bij: 

Levanto helpt ook volgende klanten

  • AG VESPA
  • Artuur Architectenbureau
  • Brebuild
  • Vamos BVBA Logo
  • De Saegher
  • Rooilijn
  • Willemen Groep