Porsche centre Mechelen

5 redenen waarom Porsche Levanto kiest

Levanto deed de schoonmaak na de bouw van het nieuwe Porsche Centre in Mechelen. Dat was zo’n goede ervaring dat Levanto de showroom ook na de feestelijke opening elke dag doet blinken. Managing director Claude Willaert is een wandelend reclamebord voor Levanto.

1. Niet voortdurend nieuwe mensen inwerken

“Bij gewone schoonmaakbedrijven krijgt de klant regelmatig nieuwe schoonmakers die telkens opnieuw moeten worden opgeleid. Bij Levanto is dat niet zo. Zij nemen de opvang en opleiding volledig voor zich. Dus moet ik me als zaakvoerder niets aantrekken van de schoonmaak.”

2. Sociaal karakter

“Er waren een paar schoonmaakbedrijven in de running voor de opdracht. Toen ik hoorde over Levanto, heb ik niet getwijfeld. De sociale dimensie in het verhaal sprak me heel erg aan. De exlusiviteit van onze showroom gekoppeld aan het sociale karakter van Levanto, maakt het concept nog unieker.”

3. Flexibel

“Vlak voor de opening was de showroom nog een echte werf. Alles moest volledig gepoetst worden. Levanto merkte tijdens de opdracht dat hun ploeg van zes mensen niet voldoende was om de deadline te halen. Plots stonden er twee busjes met extra hulp. Die flexibiliteit vind je niet overal.”

4. Meer kwaliteit voor dezelfde prijs

“Ik verkies Levanto boven een traditioneel schoonmaakbedrijf. De insteek bij Levanto is totaal anders. Ze gaan altijd op zoek naar wat de klant wil. Kwaliteit leveren is prioritair. Het is helemaal geen nadeel dat hun medewerkers een ander profiel hebben. Omdat de kwaliteit die ze leveren niet moet onderdoen voor andere schoonmaakbedrijven. De prijs-kwaliteitverhouding is bijna onklopbaar: meer kwaliteit voor dezelfde prijs.”

5. Grote inzet

"De inzet van de schoonmakers is van een merkwaardig hoog niveau: ze willen zich bewijzen. Als er iets extra moet gebeuren, staan zij daar steeds voor open. Ze luisteren naar wat gezegd wordt en reageren meteen. Ik merk geen verschil met een commercieel schoonmaakbedrijf.”

Levanto poets bij Porsche

 

Levanto hielp bij: 

Levanto helpt ook volgende klanten

  • ANKER18
  • Umicore