"Ze gaan hier zeer zorgvuldig en voorzichtig te werk"

In het Begijnhof van Turnhout staat de Heilig Kruiskerk, ook gekend als de Begijnhofkerk. Het gebouw werd in de 17e eeuw opgericht en in kwam in 1998 samen met de rest van het Begijnhof op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Hier werken betekent dus met uiterste zorg en respect omgaan met dit patrimonium. Een job die Levanto op het lijf is geschreven.

Luc Vandamme

Luc Vandamme is voorzitter van de Kerkfabriek Sint-Pieter en de Heilig Kruiskerk in Turnhout. Hij is tevreden over de samenwerking met Levanto. "We hebben onlangs werken in de kerk laten uitvoeren. Daarna was er nood om de kerk op een correcte manier te laten schoonmaken."

"We lieten verschillende offertes opmaken en Levanto kwam daar het beste uit qua prijs. We hebben dan met mensen van Levanto samengezeten en benadrukt dat zorgzaamheid héél belangrijk is voor ons. Gelukkig bleek Levanto ervaring hiermee te hebben en hielden ze rekening met onze vereisten. Dat gaf ons vanaf het begin vertrouwen in hen." En het resultaat? "Als ik ze hier bezig zie, lijkt alles correct te verlopen. Ze gaan hier zeer zorgvuldig en voorzichtig te werk".

Naast de afwerking is Vandamme ook tevreden over de timing. "We hebben pas vrij laat onze vraag gesteld. We durfden er niet op hopen, maar dankzij de flexibele inzetbaarheid van Levanto halen we Kerstmis nog. Onze kerk is een jaar gesloten geweest. Dat we terug open zijn met Kerstmis, daar zijn we héél tevreden over."

Beeld poetsen

Kandelaar poetsen

Heilig Kruiskerk Turnthout, ook gekend als de Begijnkerk

Levanto hielp bij: 

Levanto helpt ook volgende klanten

  • Jeugdhuis 2050 Formaat
  • Kasterlee
  • M KHA
  • Stad Antwerpen
  • Toneelhuis
  • Trix

Vragen?

Of bel 03 360 38 50