“Dankzij Levanto staan onze verzorgers nooit in de file”

Al 6 jaar huurt Gezinszorg Villers fietsen van Levanto. “Onze verzorgers leggen elke dag veel kilometers af om van klant tot klant te gaan. Dankzij de fietsen van Levanto zijn onze zorgkundigen altijd op tijd op hun afspraak”, vertelt Wijkverantwoordelijke Caroline Storms.

“In ons beroep is het erg belangrijk dat klanten op tijd hun zorg krijgen. In tijden van slechte mobiliteit raden we onze verzorgers aan om zich met de fiets te verplaatsen. Onze medewerkers hebben huurfietsen van Levanto ter beschikking. Ze staan nooit in de file.”

Vijf voordelen van Levanto fietsbeheer:

1. Een ongeziene snelle service

“Om de drie maanden haalt Levanto de fietsen van onze medewerkers op voor een groot onderhoud. Het grote voordeel is dat dat onderhoud tijdens de middagpauze van onze medewerkers gebeurt. De fiets lijkt nooit te zijn weggeweest.”

2. Meer flexibiliteit dankzij de elektrische fiets

“Dankzij de elektrische fiets kunnen onze zorgkundigen veel sneller ter plaatse zijn. Nu hebben we medewerkers die meer dan 250 km per maand afleggen. Lange afstanden zijn dankzij de elektrische fiets vlotter overbrugbaar.”

3. Een vlotte communicatie

“Levanto is altijd beschikbaar tijdens de kantooruren. Als er iets mis is met een fiets hoef ik maar te mailen of te bellen. Diezelfde dag krijg ik nog antwoord en maken we de nodige afspraken.”

4. Een erg betrouwbare fietsdienst

“Afspraken worden altijd nageleefd. Fietsen worden op tijd opgehaald en teruggebracht. Gebreken aan de fiets worden zonder problemen hersteld.”

Tatjana Peeters @APjournalistiek

Levanto hielp bij: 

Levanto helpt ook volgende klanten

  • Woonzorgcentrum Maria Boodschap Niel
  • Zorgbedrijf Antwerpen