Dille & Kamille

“Onze schoonmaker is volledig ingeburgerd in ons bedrijf en doet zijn job erg nauwgezet”

Levanto zorgt er al vele jaren voor dat de kantoren van Dille & Kamille er telkens weer spik en span uitzien. Els Van de Plas, marketing manager bij Dille & Kamille, is heel tevreden over het werk dat ze verrichten.

“In 2014 zochten we een nieuwe partner voor de schoonmaak van onze kantoren. Al snel gingen we daarvoor in zee met Levanto. 2 keer per week komt Hafid onze kantoren poetsen. Het gaat dan vooral over bureaus, vergaderruimtes, sanitair, enzovoort.”

“Oorspronkelijk kozen we voor Levanto omwille van de sociale doelstellingen die erachter zitten. Inmiddels is Hafid onze vaste schoonmaker, hij is helemaal ingeburgerd in het bedrijf en doet zijn job erg nauwgezet.”

“Dille & Kamille is heel tevreden over de samenwerking met Levanto. Ook voor extra projecten, zoals een grote poetsbeurt na een verbouwing of het schilderen van grote ruimtes, doen we beroep op hun diensten. Onze vaste contactpersoon van Levanto komt regelmatig langs om te kijken of alles vlot verloopt. Zo blijven we in contact en kunnen we voldoende reflecteren over het werk dat hier verricht wordt. Ik kan hun diensten zeker aanraden aan andere bedrijven!”

Toni Claessens @APjournalistiek

Levanto hielp bij: 

Levanto helpt ook volgende klanten

  • De Kringwinkel
  • EVLO
  • IKEA