BOMA

Levanto maakt tafels voor BOMA

Voor nieuwe tafels klopte fabrikant van schoonmaakproducten BOMA aan bij Levanto. Hilde Bresseleers, pr-verantwoordelijke van BOMA , vertelt over de aangename samenwerking en het unieke eindresultaat.

Waarom Levanto?

“Levanto is een klant van BOMA en is dus geen vreemde voor ons bedrijf. Ze kopen hier hun schoonmaakproducten aan. Toen we nieuwe tafels nodig hadden voor onze eetruimte dachten we meteen aan hen. Zo konden we ook eens iets voor hen terugdoen. Een belangrijke factor was voor ons dat de schrijnwerkerij van Levanto met recuperatiematerialen werkt. BOMA werkt ook altijd zo ecologisch mogelijk.”

Tafels op maat

“We wilden van onze eetruimte opnieuw een gezellige en levendige plek maken, met tafels die we op verschillende manieren kunnen plaatsen. De tafels die er voordien stonden, waren lelijk en versleten. “Op een dag wandelde ik de Kringwinkel binnen en ontdekte daar een prachtige tafel van Levanto. Toen wist ik heel zeker dat Levanto perfect was voor deze klus. Aan de hand van verschillende voorbeelden, materialen en het model dat ik in de Kringwinkel zag staan, zijn ze gestart.”

Eindresultaat

“Toen de tafels klaar waren, bleek dat we iets over het hoofd hadden gezien. Tussen de latten kwamen kruimels, en dat is natuurlijk niet ideaal voor een eettafel. Levanto heeft er meteen iets aan gedaan. Zonder te zeuren of moeilijk te doen, namen ze de tafels weer mee naar hun atelier. Ze hebben een coating op de tafels aangebracht, en nu zijn ze perfect. Bij Levanto luisteren ze naar je wensen en geven ze je wat je wilt.”

“Het eindresultaat is in één woord: prachtig. Ze hebben echt rekening gehouden met al onze ideeën en wensen. De verschillende kleurtjes op de tafels komen bovendien mooi overeen met de huisstijl van BOMA.”

Toekomst

“We zullen Levanto in de toekomst zeker aanraden bij andere bedrijven. Wij zijn tevreden, en volgens mij zouden andere bedrijven ook baat hebben aan een samenwerking met Levanto.“

Boma

Laura Bisaerts @APjournalistiek

Levanto helpt ook volgende klanten

  • EVLO
  • ISS