ANKER18

President Building blinkt dankzij Levanto

ANKER18 is syndicus van verschillende kantoorgebouwen, waaronder de President Building aan de Rooseveltplaats. Levanto zorgt ervoor dat alles er daar piekfijn uitziet. 

 

“Wij baten verschillende gebouwen uit en krijgen regelmatig klachten”, steekt Gilles Maes van ANKER18 van wal. “Maar van de President Building, waar Levanto de schoonmaak voorziet, was dat nog nooit het geval.”
 
“Alle gemeenschappelijke delen, zoals liften, gangen en traphallen, worden onderhouden door Levanto. Ze komen normaal gezien een paar keer per week langs, maar als er bijkomende werken zijn, bellen we hen gewoon. Vaak komt dat dezelfde dag nog in orde. Zo was er een keer een vochtplek in de lift die enorm stonk, waarschijnlijk urine. Dat was meteen opgelost. We hebben dus een zeer goede ervaring met Levanto.”

Totaalplaatje

Toen ANKER18 de uitbating van de President Building overnam, deed Levanto daar de schoonmaak al. Het bedrijf zag geen reden tot verandering. “Bij een overname veranderen we soms van schoonmaker, maar dat was in dit geval niet nodig”, legt Maes uit. “We voelden ons goed bij de missie die Levanto uitdraagt. Hun mensen willen zich bewijzen en zijn extra gemotiveerd. Daar komt nog eens bij dat ze niet al te duur zijn. Het is een mooi totaalplaatje.”

Gilles Maes ANKER18

Jonas Van himbeeck @APjournalistiek

 

Levanto hielp bij: 

Levanto helpt ook volgende klanten

  • Umicore
  • Porsche centre Mechelen