Of waarom een job bij Levanto zo interessant is.

werken bij Levanto

Stijn Sysmans, business developer: "Toen ik bij Levanto startte, kreeg ik een meter en een rondleiding. Zo was ik meteen mee met de visie en alle praktische info in het begin. De grootste uitdaging in mijn job is om een evenwicht te vinden tussen winst en maatschappelijke vooruitgang. Ondanks moeilijke omstandigheden in onze sector, is iedereen enthousiast om er iets van te maken. Je werkt in een team waar elke schakel even belangrijk is en even hard mag meedenken over het beleid. Dat teamwork zie je terug in alle segmenten van Levanto."

werken bij Levanto

Natasja Dumont, jobcoach: "Ik houd van voortdurende afwisseling. En dat krijg ik bij Levanto. Je moet je elke keer aanpassen aan elke individuele vraag van een werkzoekende of een werkgever. Er is geen eenduidig stappenplan. Je moet elke persoon anders benaderen en begeleiden. Soms lukt dat goed, soms moet je wat meer tijd en energie investeren. Als je die persoon uiteindelijk aan een job hebt geholpen of een werkgever goed kan bedienen, dan haal je daar enorm veel voldoening uit."

 

werken bij Levanto

Smail Beqa, voorman fietsbeheer: "Ik werk vier jaar bij Levanto en in die tijd heb ik me kunnen opwerken tot een van de verantwoordelijken van de afdeling fietsbeheer. Ondertussen volg ik ook een opleiding tot adjunct-instructeur. In mijn beginperiode had ik moeite om me aan de stiptheidsregels te houden, maar door de hartelijke begeleiding en steun heb ik discipline aangekweekt. Nu krijg ik zelfs de verantwoordelijkheid om andere werknemers te begeleiden. Ik ben Levanto dan ook heel dankbaar dat ik al die kansen krijg om door te stromen."

werken bij Levanto

Frank Olieslagers, jobcoach: "Het meeste plezier haal ik uit het coachen van mensen. Bovendien is de sfeer tussen de collega’s erg hartelijk. Wat ik ook belangrijk vind? Eigen inbreng en ideeën zijn hier meer dan welkom. Zo kan je het maximale uit je job halen."

 

 

Vacatures bij Levanto?