Als Omar El Ghami aan zijn vrienden vertelt wat hij doet in het leven, zijn ze onder de indruk. Omar houdt de Porsche-showroom van Porsche Mechelen onberispelijk schoon. Dat geeft hem de kans werkervaring op te doen en steviger op de arbeidsmarkt te staan.

Als onderdeel van zijn opleiding komt Omar een aantal dagen per week poetsen in de showroom van Porsche in Mechelen. Op regelmatige basis evalueren zijn coaches hem ter plaatse. Op die manier kunnen ze hem bijsturen en hem de kans geven uit te groeien tot een sterke werkkracht.

"Even hard werken als op een andere plek"

Omar is niet bang zijn handen uit de mouwen te steken. “Ik werk hier bijzonder graag. Poetsen tussen mooie wagens verveelt natuurlijk nooit”, lacht Omar. “Als ik aan mijn vrienden en collega's vertel over mijn werkplek, zijn ze natuurlijk allemaal jaloers. Maar het is even hard werken als op een andere plek."

Meer kansen op de arbeidsmarkt

Omar stapte naar Levanto voor de specifieke opleiding die de organisatie aanbiedt. Hij wil alles leren wat met professioneel schoonmaken te maken heeft, om na de opleiding meer kansen te hebben op de arbeidsmarkt. En daarin speelt Levanto een grote rol.

Constante begeleiding

“Ik ben heel blij dat ik de stap zette want een goede opleiding is tegenwoordig uiterst belangrijk", aldus Omar. Het succes van de opleiding is voor mij de voortdurende begeleiding die Levanto biedt. Ik heb het me nog geen moment beklaagd."

Levanto poets bij Porsche