Op donderdag 25 april opende Levanto officieel haar nieuwe schrijnwerkerij in Merksem voor partners, politici en pers. Het atelier van meer d‌an 2.500 m² vlak naast het Sportpaleis is up and running. De avond werd gevuld met een receptie, een rondleiding van het gloednieuwe gemoderniseerd gebouw en een breed aanbod van wat Levanto in huis heeft.

Gastspreker Tom Meeuws (schepen) en algemeen directeur Jan Bal openden het event met speeches. Nadien volgde een uitgebreide demonstratie van de hoogtechnologische CNC-machines door bedrijfsleider Hans Beullens. De schrijnwerkerij is de perfecte oplossing voor houtwerk op maat.

Levanto investeerde 1 miljoen euro in een nieuwe schrijnwerkerij met een prestigieus machinepark. Vandaag is deze schrijnwerkerij één van de meest moderne bedrijven binnen sociale ondernemingen in Vlaanderen. Met deze vestiging speelt Levanto een hoofdrol in sociale en duurzame tewerkstelling, waarmee we gemotiveerde werkzoekenden van alle achtergronden naar de arbeidsmarkt laten doorstromen.


Opening schrijnwerkerijOpening schrijnwerkerijOpening schrijnwerkerij

 

Bekijk hier de volledige fotogallerij 

 

 

Reactie toevoegen