De schrijnwerkerij van Levanto (Merksem - achter het Sportpaleis) beschikt over een hoogtechnologisch machinepark. Ook andere troeven maken deze schrijnwerkerij de perfecte partner om mee in zee te gaan! 
 

Hypermoderne machines 

De schrijnwerkerij in Merksem beschikt over de nieuwste technologie, waaronder een moderne paneelzaag MARTIN T70 en kantenaanlijmmachine LUMINA 1380. De meest geavanceerde machine is echter DYNASTIC 7535. Deze nestingmachine is 5-assig, kan interpolerend frezen én bovenal grote pakketten verwerken (tot wel 4m60 lang en 2m20 breed). 

Zo stapt de schrijnwerkerij op de trein van de industriële revolutie 4.0. Het vertrekpunt is datgene wat de werknemers kunnen digitaliseren en automatiseren. Het denkwerk is dus al gedaan als je bij de machine toekomt. Dat levert een grote tijdswinst op.  

machines schrijnwerkerij Levanto

 

Uitgebreide service 

De schrijnwerkerij bezit ook over voldoende capaciteit om te leveren en houtwerk te stockeren. Zeer handig als je zelf als schrijnwerker/ aannemer niet beschikt over voldoende tijd of mankracht. Ook de wachttijden van de schrijnwerkerij zijn beperkt, wat maakt dat je dus een uitgebreide én snelle service kan verwachten. 

opslagruimte schrijnwerkerij Levanto


 

Kwaliteitsgarantie 

Binnen de schrijnwerkerij is jarenlange vakkennis en expertise aanwezig. Ook bezit het team over een uitgebreide materiaalkennis. Zo werkt de schrijnwerkerij bijvoorbeeld reeds met ‘MDF extreme’, een houtsoort die erg duurzaam is in de tijd en bestendig is tegen vocht. 

Ten slotte zal het team steeds tijd maken om met de klant in dialoog te gaan. Het team wil meedenken met de klant om problemen binnen het project te verhelpen.

Reacties

Reactie toevoegen

Of contacteer ons met je vraag

Ook bereikbaar via 0477 993 696

Schijnpoortweg 127/129
2170 Merksem

(achter het Sportpaleis)