• “Dankzij Levanto staan onze verzorgers nooit in de file”

  Al 6 jaar huurt Gezinszorg Villers fietsen van Levanto. “Onze verzorgers leggen elke dag veel kilometers af om van klant tot klant te gaan. Dankzij de fietsen van Levanto zijn onze zorgkundigen altijd op tijd op hun afspraak”, vertelt Wijkverantwoordelijke Caroline Storms.

 • Schoonmaker Hussein: “Dankzij Levanto voel ik me een echte Belg”

  Een plek vinden als nieuwkomer is een fulltime job. Dat ondervond Hussein (41) ook. “Mensen keken me met droevige ogen aan maar ik wou geen medelijden. Dankzij Levanto heb ik de kans gekregen om uit te blinken.”

 • Ronald: “Het is geen schande om hulp te zoeken”

  Na zijn scheiding leefde Ronald (48) negen jaar zonder identiteit. Twee jaar geleden had hij er genoeg van en ging hij aankloppen bij het OCMW. Zo belandde hij in het fietspunt van Berchem, uitgebaat door Levanto. “Ik ben enorm blij met de kansen die ik hier gekregen heb.”

 • Architect Tim: “Levanto is een belangrijke schakel op de werf”

  Tim Graff (42) van architectenbureau Artuur is gespecialiseerd in socialewoningbouw. Voor hem leek het dan ook een logische stap om met Levanto samen te werken. “Aangezien wij in die sector zitten, willen wij zoveel mogelijk het sociale aspect van wonen benadrukken.”

 • “De Serre is mijn tweede thuis”

  Schoonmaakster Inga (47) geeft 4 redenen waarom ze blij is met Levanto.

  14 jaar geleden vluchtte de Georgische Inga (47) met haar gezin naar België. Werk zoeken met geen kennis van de taal was een moeilijke taak. Inga bleef niet bij de pakken neerzitten. Toen haar kinderen naar school gingen kreeg ze meer vrije tijd. Nu poetst ze al 8 maanden bij het restaurant De Serre in Antwerpen.  “Nadat ik meer dan jaar werkloos was, kreeg ik bij Levanto direct werk”.

 • Tomorrowland al 3 jaar trouwe klant van Levanto

  Elk jaar dansen duizenden mensen op het dancefestival Tomorrowland in Boom.  Het gigantische terrein van De Schorre oversteken neemt voor 5 000 werknemers  veel tijd in beslag. Fietsen van Levanto zijn dus de ideale manier voor de crew om zich te verplaatsen tijdens het festival.

 • Lunchzaak De Serre kraaknet dankzij Levanto

  In het hartje van Antwerpen kan u sinds een jaar terecht bij De Serre. Levanto houdt de zaak altijd kraaknet. Zaakvoerster Boqion De Pooter is tevreden over de samenwerking met de poetsdienst van Levanto.

 • Van vluchteling tot toezichthouder: “Dankzij Levanto sta ik positief in het leven”

  Mahmoud Rezani (52) vluchtte 18 jaar geleden voor het politieke regime in Iran. In België heeft hij vele watertjes doorzwommen voordat hij bij Levanto terechtkwam. “Dankzij Levanto kan ik overleven.”

 • Levanto laat patrimonium stralen in de Sint-Bartholomeuskerk

  De Sint-Bartholomeuskerk in Merksem zag doorheen de geschiedenis al veel af en had een grondige facelift nodig. “Een grote schoonmaak en de restauratie van ons Mariabeeld en grafmonument: een geknipte taak voor Levanto”, zegt Raf Wouters, voorzitter van de kerkfabriek.

 • Een vlekkeloze samenwerking

  “Onze schoonmaakster Inga is een echt mamaatje”, vertelt Gil Dejonghe, partner bij City-Cubes. Sinds 2017 werkt City-Cubes samen met Levanto om de kantoren te poetsen. Een samenwerking die de basis vormt voor mogelijk toekomstige opdrachten.

Pagina's